LOCAL DELI

LOCAL DELI lekker en snel !

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 77 beoordelingen
9 mrt 2020 om 23:43 Eten viel heel erg tegen.
26 feb 2020 om 21:28 Eten van de Local Deli is top!!! Heerlijk, smaakvol, vers en gevarieerd. Het zijn goede porties, bomvol verse ingrediënten. Yummy!!
17 feb 2020 om 19:04 the food deliverer spilled the soup into his bag which was unfortunate for both of us. but he felt so sorry and apologized so dearly that he still deserves 5 stars.
17 feb 2020 om 9:08 Every week I am surprised by their amazing healthy dishes!
7 feb 2020 om 14:14 Bread & butter cake was heerlijk!
29 jan 2020 om 20:40 Wederom heerlijk gegeten. Gebalanceerd, vers en kwalitatief hoogstaand. 4 sterren omdat ik de bloemkool curry ipv kip tikka masala heb ontvangen, die overigens heerlijk was.
13 jan 2020 om 22:46 Goede kwaliteit, goed verpakt en prima op Temperatuur
9 jan 2020 om 9:26 Echt superlekker en het enige wat ik wil vragen is of jullie a.u.b. willen overstappen op aluminium of polystyreen bakjes. Statiegeld-bakjes lijkt mij uiteindelijk een nog beter initiatief. Deze plastic bakjes moeten uit het systeem!
13 dec 2019 om 22:10 Perfect!
11 dec 2019 om 17:03 Groente was slap. We hadden brood bijbesteld maar dit was vergeten terwijl we er wel voor betaald hebben!
7 dec 2019 om 17:36 Amazing home cooked meals!
18 nov 2019 om 22:30 Super home cooked meals of great quality!